بنام خدا
« دیوید نیو سام »
آیا این نام را شنیده ایم ؟
چیزی که بدیهیست این نام باید اسم یک شهروند غربی باشد
در حالیکه اینگونه نیست و این نام یک نام کاملا جعلی برای یک تبعه ایرانیست .
اما چه کسی ؟
« دیودید نیو سام» نام جعلی شاه خائن است زمانیکه در اواخر عمرش در تیمارستانی در آمریکا بستری بود و برای حفظ آبرو این نام دروغین را در لیست بیماران روانی این تیمارستان ثبت کردند .
آری این سر انجام کسی بود که پس از فرار از ایران حتی دولت مصر که شاه خائن وامهای کلانی را برای ارتباط با رزیم جعلی به سران آن اختصاص داده بود نپذیرفت .
در ادامه روابط و همکاریهای محمد رضا پهلوی با رژیم صهونیستی موارد زیر در خور توجه است :
مساعدت و یاری رزیم شاه در زمینه امنیتی و اطلاعاتی به اسرائیل جعلی
«اسرائیل شاهاک» یهودی مخالف رژیم صهیونیستی مینویسد:
« "اشتباه است فکر کنیم پیوندهای میان ایران و اسرائیل به همکاری در نسلکشی محدود میشود. همکاریهای اقتصادی نیز همزمان با همکاری برای گسترش شیوههای شکنجه و زجر انسانها، میان این دو کشور گسترش یافته است. . »"
ساواک و موساد اطلاعات قابل توجهی درباره کشورهای عربی , و حامی فلسطین تبادل میکردند. از آن جمله اطلاعاتی بود که جاسوسان ساواک در سراسر کشورهای عربی درباره سازمانهای مبارز فلسطینی و بویژه فتح جمعآوری میکردند و در اختیار اسرائیل جعلی میگذاردند. ایران و رژیم صهیونیستی در این راه با ترکیه همراه بودند. اطلاعات مربوط گروههای آزادی بخش فلسطینی از اخباری بودند که بین ایران، ترکیه و اسرائیل جعلی مبادله میشدند.
محمدرضا شاه به اسرائیل اجازه داد از مرزهای مشترک ایران و عراق برای فعالیتهای جاسوسی استفاده کند. لزوم و دلایل همکاری ایران و اسرائیل جعلی در این زمینه در یکی از اسناد ساواک به خوبی تشریح شده است:
"« اطلاعات و تجارب حاصله نشان داده است که لبنان و سوریه از یک طرف، و عراق از طرف دیگر، به صورت پایگاههای اصلی فعالیتهای فلسطینیها علیه کشورهای مورد هدف درآمده است. رخنه در سازمانها، ستادها، اردوگاه های آموزشی فلسطینی و غیره و سپس مطلع شدن از اقدامات مورد نظر آنها قبل از حصول امکان به مبادرت به آنها باید هدف اصلی قرار گیرد؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم با استفاده از تجارب ما که به سهولت آن را در اختیار شما [سرویس اطلاعاتی اسرائیل] خواهیم گذاشت، در چارچوب یک عملیات مشترک ستادی، رخنه به درون سازمانهای مختلف فلسطینی را مورد مطالعه قرار داده و سپس در صحنه بوسیله سرویس ایران، هدایت و اجرا گردد و از نتایج حاصله، هر دو سرویس [ساواک و موساد] بهره مند گردند.. » "
موساد و ساواک در آبادان عملیات مشترکی را برای گردآوری اطلاعات که توسط شبکه گستردهای از خبرچینان در داخل عراق جمع آوری میشد، آغاز کرده بودند. این همکاریها در نیمه دهه 1960 با استقرار ایستگاههای استراق سمع در مرزهای ایران و عراق تکمیل شد..
همکاری دستگاه امنیتی ایران و عربستان سعودی در قضیه یمن جنوبی، برجستهترین نمود رابطه نیروهای امنیتی ایران و رژیم صهیون با عربستان بود.
صهیونیستها در حمایت از سلطنتطلبان یمن، از یهودیان یمنی ساکن اسرائیل جعلی بهره بردند که با همکاری سازمان سیا و موساد برای آموزش نظامی سلطنتطلبان از اسرائیل جعلی به یمن بازگشتند و با کمک از ایران ردپای دخالت اسرائیل جعلی در این قضایا پاک شد. به منظور کمک به نیروهای امام البدر، اسرائیل جعلی سلاحهای روسی به غنیمت گرفته شده در جنگ با اعراب را به ایران میفرستاد تا پس از بازسازی و بسته بندی جدید و پاک کردن هرگونه نشانهای درباره مبدأ اصلی به یمن ارسال شود.
عامل سازش اعراب با اسرائیل جعلی چه کسی بود ؟
پس از جنگ اسرائیل جعلی با اعراب رژیم صهیون بشدت نسبت به برقراری ارتباط با « انور سادات » رئیس جمهور مصر احساس نیاز میکرد « زامیر» رئیس دستگاه جاسوسی موساد از سوی نخست وزیر صهیون ماموریت یافت تا با ترغیب ساواک شاه را وادار کند بعنوان واسطه و میانجی به برقراری تفاهم میان قاهره و تل آویو تلاش و اقدام کند .
« زوی زامیر» رئیس موساد با نصیری رئیس ساواک در تهران ملاقات و مذاکره کرد تا شاه را تشویق کند برای وساطت برای دیدار سران مصر و اسرائیل جعلی , شخص محمد رضا بعنوان دوست واقعی اسرائیل جعلی پیام رزیم صهیون را به انور سادات برساند . برای این منظور شاه برای جلب رضایت انور سادات و ملاقات با بگین نخست وزیر رزیم اشغالگر وامهای کلانی را تقدیم دولت مصر کرد تا به این وسیله رضایت انور سادات برای ملاقات با سران رزیم جعلی جلب شود و این وامها از کیسه مردم رنجدیده ایران به جیب سادات رفت . و طی همین جوایز و تشویقهای مالی محمد رضا شاه بود که انور سادات سرانجام راضی شد در سال 1356 به بیت المقدس سفر کند و با رزیم صهیون وارد مذاکره شد که این سفر خود آغاز گر ایجاد روابط پنهانی سران عرب با رزیم جعلی شد . و سازش انور سادات با صهیونها خود پایه ای برای روند سازش بقیه حکومتهای عربی منطقه شد .
ایجاد روابط فرهنگی ایران و رژیم صهیونیستی
از این روابط میتوان به نقش صهیونها در برگزاری جشنهای 2500 ساله سلطنتی در ایران اشاره کرد که همگی با هزینه های کلان و غیر قابل تصور از جیب مردم ایران پرداخت میشد . مطبوعات رزیم صهیون در سالهای دهه چهل مقالات متعددی درباره جشن های 2500 ساله و سالگرد تاسیس شاهنشاهی ایران نوشتند و در این زمینه تبلیغات گسترده ای به راه انداختند . اما چرا رزیم صهیون باید شاه ایران را به برگزاری این جشنها ترغیب میکرد ؟
اولین دلیل تقویت مناسبات رزیم صهیون با شاه و بهره برداری از تاریخ ایران در جهت حمایت از قوم یهود و تبلیغات بویزه در خصوص خدمات کوروش در ازاد کردن قوم یهود از یوغ پادشاه بابل و بدین وسیله تحکیم پیوندهای باستانی ایران و یهود در جهت حمایت و پشتبانی ایران از اسرائیل جعلی در زمان خطر و تحدید علیه رزیم جعلی .
حتی صهیونیستها در تبلیغات خود از اعلامیه کوروش با عنوان اعلامیه« بالفور باستانی» نام میبردند .اما شاه به دلیل فشار افکار عمومی ایران و اسلام نتوانست بطور رسمی و اشکار از سران رزیم صهیون در این جشن دعوت به میان اورد و مطبوعات صهیون به این علت شاه را مورد انتقاد و نکوهش قرار دادند .
دوم بهره برداری مناسبات رزیم صهیون و ایران با اعراب و ایجاد روابط پنهانی اعراب با رزیم صهیون در زمینه سازش و عدم حمایت از فلسطین .
از دیگر همکاریهای فرهنگی ایران با اسرائیل جعلی میتوان به توسعه و تقویت جهانگردی در راستای تامیین اقتصادی اسرائیل جعلی نام برد . در روز 14 مرداد 1341 به دعوت « اسد الله علم» نخست وزیر وقت « تدی کولک » رئیس اتحادیه جهانگردی فلسطین اشغالی و هیئت همراه وارد تهران شدند و طی ده روز توقف در ایران پیرامون برنامه ریزی برای توسعه جهانگردی با مقامات ایرانی گفتگو کردند . در همین سفر بود که « تدی کولک» صهیونیست در مذاکره با مقامات دولت شاه طرح جشن های 2500 ساله را پشنهاد کرد .
جنبش صهیونیستی باستان گرایی در ایران شاهنشاهی شامل روشنفکران غرب زده و جمعی از صهیونیستها که در جهت بزرگنمایی و تحریف تاریخ باستان ایران پیوندهای باستانی میان ایرانیان و قوم یهود را در اذهان عمومی عمیق و گسترده جلوه دهند .
دعوت از شخصیتهای فرهنگی و ادبی ایران به منظور تاثیر هر چه بیشتر در جامعه فرهنگی و حتی در نظام آموزشی ایران
« مایرامیت» رئیس سازمان اطلاعات ارتش اسرائیل جعلی در سال 1341 پس از دیدارش از ایران طی گزارشی به مقامات صهیونیستی یاد آوری میکند رزیم ا شغالگر در افکار عمومی مردم ایران منفور است . لذا توصیه میکند رزیم صهیون با دانشگاهها و مطبوعات و مراکز فرهنگی ایران تماس و روابط خود را با این مراکز توسعه دهد .
در بین سالهای 35 تا 40 با برنامه ریزی موساد و نقش فعال دربار ایران ترویج تز « مدینه فاضله اسرائیل » فراهم شد . تعدادی از روشنفکران افکار سوسیالیستی و روشنفکران ایران چون « خلیل ملکی » « داریوش آشوری » و« جلال آل احمد » و دیگران عازم فلسطین اشغالی شدند که در بازگشت « خیلیل ملکی » « داریوش آشوری »و برخی از روشنفکران « سوسیا لیسم کیبو تصی » را نمونه ای از پیشرفت سوسیالیسم معرفی و تبلیغ کردند ولی مرحوم جلال آل احمد با نگارش مقالاتی به افشا ماهیت رزیم صهیونیستی پرداخت که آخرین مقاله او پس از شکست جنگ شش روزه درهفته نامه « جنگ هنر » منتشر شد و موجب توقیف همیشگی این هفته نامه گردید .
بخش فارسی رادیو اسرائیل جعلی
این بخش بلافاصله پس از تاسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 شروع بکار کرد و ارتباط با یهودیان ایرانی جهت مهاجرت به اسرائیل جعلی از جمله اهداف تاسیس این بخش رادیویی بوده است در حقیقت این رادیو رابط رسانه ای رزیم صهیون با یهودیان ایرانی بوده و نقش زیادی در روند مهاجرت یهودیان ایران و فارسی زبان داشته است و همچنین برای تشویق یهودیان فارسی زبان به حمایتهای مالی از رزیم جعلی .
همکاریهای هنری ورزشی اسرائیل جعلی و رزیم شاه
برای ترویج و گسترش فرهنگ صهیونیستی و همچنین مقابله با نفرت مردم ایران از اسرائیل جعلی سران رزیم برای فعالیتهای هنری و ورزشی در ایران هم برنامه ریزی داشتند از جمله شرکت در جشنواره فیلم در ایران و به نمایش گذاشتن فیلمهای ساخته شده در اسرائیل جعلی در جشنواره فیلم کودک و نوجوان سال 1345 در تهران . همچنین در اسفند 1340 چند خواننده ایرانی جهت اجرای کنسرت به فلسطین اشغالی دعوت شدند تا بابی باز شود در این زمینه .
با اینهمه اهم و اخص مناسبات و روابط رژیم شاه با رژیم جعلی کاملا محرمانه نگاه داشته شد و سعی شد روابط بازرگانی و نفتی و نظامی که در آن ایران اموال و منابع مردم ایران را با قیمت آب خوردن در اختیار رزیم صهیونیستی گذاشت همواره در استتار بماند .
شهادت سردار رشید حزب الله لبنان « عماد مقنیه » بر همه آزاد مردان مبارک باد . خون هر شهید بیدار کننده وجدان هزاران انسان است .